20 Mart 2013 Çarşamba

Beste'ye Süpriz





Sevgili Besteye süpriz yapmak istedim bugün."Doğayı Keşfederken" isimli bloguna bugün yeni ektiği çiçeklerin isimlerini yazmiş. Ben de resimsiz olmasın diye fotoğraflarını ekledim Beste'ye gönderiyorum. Umarım daha iyidir. Bir ara diktiği çiçeklerin fotoğraflarını onun güzel objektifinden görmeyi çok isterim doğrusu. Böylelikle benim blog da biraz çiçeklenmiş oldu. Tabi ben Besteciğim kadar iyi tanımıyorum isimlerini çiçeklerin. çoğunu bilirim ama isimlerini bilmeden. Onun sayesinde isimleri de öğrenmeye başladım. Sürçü lisan ettiysem affola.

Sevgiler ,sağlıklar Besteciğim,




Aster nain Alice Haslam, gaura Lindheimeri, Pavot d'island, Croepsis grandiflora 'presto', Doronic 'little Leo' jaune, Achille 'cerise queen', Scabieuse du Caucase bleue.
 Scabieuse du Caucase bleue.
Aster nain Alice Haslam 
Croepsis grandiflora 'presto
Doronic 'little Leo' jaune
Pavot d'island
 gaura Lindheimeri
Achille 'cerise queen'

8 yorum:

  1. Ne güzel çiçekler, pavot d'island gelinciğe benziyor ama sarı galincik görmedim hiç:) baharı getirdiniz Defne Hanım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçim kara kış ama böyle devam etmek istemiyorum. Hiç olmazsa dışarı yansıyan yüzümü çiçeklendireyim dedim Erencim. Bakalım Beste de beğenecek mi?

      Sil
  2. Defne'cimmm begenmez olurmuyum bayildim:) Ne tatlisin ne ince dusuncelisin bana ta oralardan guç veriyorsun. çok tesekkur ederim benim yapamadigimi sen yaptin zevkine saglik:) insallah canim bir tutsunlar acsinlar soz bir suru fotograf koyacagim boyle senin blogda gorunce icim acildi sagol varol:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. My pleasure:))Umarım daha iyisindir. Özledik seni.

      Sil
    2. bende ama yazmadikca yazamamaya basliyor insan ah bir bahar gelse gelir coskum yine:) tesekkurler

      Sil
  3. ne güzeeeel.
    baharı getirdin banaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu oldum yapmak istediğim bu halde bile birilerine baharı hissettirmek kendimden beklediğim ve benden beklenen tek şey.Ben teşekkür ederim

      Sil
  4. sevgili defne
    seni kucakliyorum,,,,sevgilerimi yolluyorum
    hayatinizin kalan uzunnnn kismi bu paylastigin cicekler kadar guzel gecsin

    YanıtlaSil